Bejelentkezés
Név
Jelszó
2018 augusztus 21, kedd, Sámuel, Hajna napja van. 
 

Jogi Nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy a www.carp-fishing.hu weboldalainak megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi nyilatkozatot. A weboldalaink megnyitása az Ön részéről az alábbi nyilatkozatunkban foglaltak elfogadásának minősül.

Szerzői jogok

A weboldal oldalain szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalaink tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása - kizárólag a Dekorház Miskolc előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Információk

A honlapon közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, az üzemeltető nem vállal felelősséget azok pontosságáért és . Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

Az internet biztonsága

Az interneten továbbított elektronikus üzenet tartalmához illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, annak tartalma módosulhat, illetve az üzenet elveszhet.

 

A portált készítette:

Renzo Trade Kft.

Dekorház Miskolc

3525 Miskolc, Dózsa György u. 25.
Telefon: +36 30/3-888-973 illetve +36 30/861-01-04
 Email: dekorhaz.studio@gmail.com

 
 

Hirdetések
hírdetés kép
hírdetés kép
hírdetés kép
hírdetés kép
hírdetés kép
hírdetés kép
hírdetés kép
 
 
 
Készítette Dekorház Miskolc ©2010
Minden jog fenntartva: Carp-Fishing ©2010